Kóstoljátok meg a Nyersétel Akadémia aszalványait!
Természetes alapanyagokból, adalék és vegyszermentesen készítjük őket, sok sok szeretettel. Csak növényi alapanyagokból, tej tojás és lisztmentesen! A kíméletes ételkészítési eljárásnak köszönhetően az enzimek és vitaminok érintetlenül megmaradnak, nem pusztulnak el.
És ritka dolog, hogy ami egészséges, az finom is legyen: teszteld, kóstold meg őket, szerintem nagyon finomak!
1. Gyümölcslap. Készíthető belőle palacsinta, zserbó, mákos, diós tekercs, flódni...
Összetevők: alma (lehet rendelni almás, barackos, szilvás, körtés, kivis, stb. lapokat is)
ár: 100%-os bio almából készült almalap 250 Ft/db, minden más gyümölcsös lap 250 Ft/db A mérete egy nagy tepsi negyede, kb 17x17 cm
Minimálisan 4 lap rendelhető
2. Áfonyás muffin
Összetevők: dió, sárgarépa, alma, mazsola, lenmag, méz, datolya, aszalt vörös áfonya
(hűtőszekrényben tárolandó)
.
3. Granola (nyers, gluténmentes műzli)
Összetevők: zabpehely, csíráztatott hajdina, dió, kesudió, alma, mazsola, aszalt vörös áfonya, méz, só
Rendelhető granolák: almás-fahéjas, áfonyás, diós-mézes, kókuszos
Mind a 4 fajtából van zabpehely-mentes változat is.
4. Zöldséges ropogós
Összetevők: csíráztatott hajdina, sárgarépa, fehérrépa, zeller, dió, napraforgó, paradicsom, lilahagyma, lenmag, só, fűszerek
Nassolni, ropogtatni ideális, kenyér helyett salátákhoz ajánlom
5. Lenmag kenyér (nincs teljesen megaszalva)
Összetevők: dió, lenmag, alma, útifűmaghéj, víz, só
Igazi alternatívája a kenyérnek a nyers étkezésben. Semleges íze gyönyörűen illeszkedik a zöldségek, saláták ízvilágához, ugyanakkor laktat és ellát a legfontosabb esszenciális zsírsavakkal, fehérjékkel.
Lehet rendelni aszalt paradicsomos és hagymás változatban.
Barna lenmagból készítjük.
(hűtőszekrényben tárolandó)
6. Csíráztatott, aszalt bio hajdina.
Összetevők: bio hajdina
Azonnal felhasználható, nem kell csíráztatni, szárítani. Készíthetsz belőle kekszet, de szórhatod salátára, műzlibe. Beletehető torta alapba, vagy más édességbe. A gluténmentes hajdinának magas a vitamin tartalma, ásványi anyag tartalma, őseink gyógynövényként használták magas vérnyomás kezelésére. Olvassátok el, mit ír róla a Wikipédia!
7. Zöldséges-lenmagos korongok
Összetevők: sárgarépa, cukkíni (vagy cékla), lilahagyma, lenmag, napraforgó mag, só.
A nagy korongot pizza alapként tudod használni, kenhetsz rá bármilyen szószt, rápakolhatsz sok sok salátát, a korong pereme megtartja, nem potyog le. Akár kulturáltan, késsel-villával, akár kézből tudod enni. A pici korong pedig két falat, ugyanúgy meg tudod tölteni bármivel, sőt szendvicsként is fel tudod használni.Rendelhető céklás változatban is.
8. Lenmagos-zelleres toast kenyér
Összetevők: sárgarépa, zellerszár, lilahagyma, fokhagyma, lenmag, mazsola, csípős paprika (igény szerint kihagyjuk, de nagyon jó bele), só, őrölt kömény, citromlé
Egy vékony, de hajlékony kenyér, amit akár feltekerhetsz, akár rétegesen megtölthetsz kedvenc zöldségeddel. A benne található őrölt kömény segíti az emésztést, könnyű, mégis tele van nélkülözhetetlen omega3 zsírsavval, kalciummal!
A képen látható szendvics volt a tegnap esti vacsorám, sok sok paradicsommal. (avokádó krémmel van megtöltve)
9. Tökmagos-káposztás kenyér
Összetevők: tökmag, káposzta, őrölt lenmag, egész lenmag, alma, szőlőmagolaj, citromlé, só, őrölt bors, őrölt kömény
Remek alapja bármilyen szendvicsnek, vagy könnyű kísérője a napi salátának. A tökmag tele van értékes tápanyagokkal! A tökmag a férfiasság forrása (csak így szerényen), minden kedves férfi olvasómnak ajánlom szeretettel.Az őrölt bors nagyon jól illik a káposzta ízéhez, a kömény pedig segíti az emésztést.
Az íze pedig fantasztikus, önmagában fogyasztva igazi ínyencség!
A mindenkori árakat megtalálod a webáruházunkban, és rendelni is ott tudsz: http://www.nyersetelakademia.hu/webaruhaz/
Szállítás: postai úton, vagy személyes átvétellel a Nyersétel Akadéminán: Budapest, XIII. Tátra utca 11. 1. emelet 1.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése