2011. december 6., kedd

Egészség + december 3-i műsor a DunaTV-n

Pár perc a Nyersétel Akadémia életéből, fasírt és tökfőzelék, néhány érdekes gondolat, nézzétek meg!
(a gyertya után)


Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne megismerkedni a nyers növényi étrenddel.
Alapanyagokat, eszközöket, könyveket, gépeket kínálunk, nálunk megkóstolhatod az egészség ízét!

2 megjegyzés:

  1. Nahát, gratulálok a tévészerepléshez! A tökfőzelék is meggyőző volt. Uborka, dió, friss kapor van itthon, abból is finom lesz... Én 60plusz évesen egyelőre a zöldturmixnál tartok, de való igaz, 3-4 deci gyümölcsös-zöldséges pép kellemes érzettel tölt el és utána órákig nem is kívánok mást, sült-főttet enni. Meglepett, hogy a fodroskelnek milyen enyhe íze van a turmixban!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zsuzsanna, csak így tovább! A tökfőzelék nagyon finom, igazi ínyencség nyersen! Főleg nyáron nagy kedvenc. A zöld turmixok feltöltenek energiával, telítenek, és gondoskodnak a vitamin és növényi rost bevitelről.

    VálaszTörlés