2011. október 28., péntek

ÚJ: Készítsd otthon naturkozmetikumaidat! tanfolyam!

A kozmetikumokban található méreganyagokról és azok elkerülésének fontosságáról sokat lehet olvasni, tájékozódni. Bőrünk az egyik legnagyobb kiválasztószervünk, melyen keresztül nem csak tisztul szervezetünk a méreganyagoktól (pl izzadás), hanem be is juttathatunk anyagokat testünkbe akadály nélkül, közvetlenül a nyirokrendszeren és kapillárisokon át szerveinkhez. Ezért nem mindegy, hogy milyen kémiai anyagokkal kenjük magunkat, milyen tisztálkodószert használunk nap mint nap.

Ha vállalkozó kedvű vagy, és szeretsz Te magad készíteni dolgokat, melyekről pontosan tudod, hogy mi kerül bele, akkor gyere el Naturkozmetikumok készítése házilag című kurzusunkra, ahol megtanulhatod, hogy hogyan készíts Önmagad és családtagjaid, szeretteid számára is méreganyagmentes krémeket, melyek nemcsak ápolják és védik a bőrt, hanem méreganyagoktól is megkímélik a testet.

Karácsony közeledtével még időben vagy, hogy elsajátítsd és el is készítsd egyedi, méreganyagmentes ajándékaidat, barátaidnak szeretteidnek!

Minden további információt megtalálsz itt (tematika, időpontok, díjak): Naturkozmetikumok készítése

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése