2012. január 22., vasárnap

Bemutatkozunk, bemutatkozik a Nyersétel Akadémia!

A Nyersétel Akadémia szó hallatán vajon az embereknek mi juthat az eszébe? Sok répa, alma hegyekben. Vagy sok unalmas előadás az enzimekről...
Most szeretném megmutatni, hogy hol dolgozunk, milyen körülmények között, és leírni, hogy miket is csinálunk mi tulajdonképpen.

Először is van egy nagyon szép, tágas, világos konyha:


A Nyersétel Akadémia konyhája

Itt dolgoznak a fiúk, nagyon kedves, szemrevaló fiatalemberek ők, és nem utolsó sorban, remek szakácsok.
Van ugye a raktár, ahol itt tároljuk az alapanyagokat (mi mást, mint zöldségeket és gyümölcsöket)

Ebben a két hűtőszekrényben tároljuk a tisztított alapanyagokat

Folyamatosan dolgozik a 6 aszalógép, (a hatodik nincs a képen)
 
Aszalógépek
Nagyon finom aszalt nyers ételek készülnek itt, a kínálatot meg tudjátok nézni - ITT - és - ITT -
(az aszalás lényege, hogy úgy szárítjuk meg a magokból, zöldségekből, gyümölcsökből készült masszát, hogy közben nem melegítjük fel 42 C foknál magasabbra, hogy a bennük található élet, életerő ne pusztuljon el. Így el tudjuk hozzád is juttatni, hogy a TE életerődet is növelni tudja!)

A kész termékeket a készáru raktárban tartjuk így, szépen rendben.

a készáru raktár

Saját termékeinket, a nyers konyha legfontosabb alapanyagait, konyhai eszközöket, gépeket lehet vásárolni a boltunkban.




Ugyanezeket tudod megrendelni a webáruházunkból!
 
A vendégváró szobában tartjuk a tanfolyamokat, bemutatókat, kóstolókat. Szintén itt van a Nyerslakoma programunk is, ahol sok sok nagyon ínyenc nyers fogást tálalunk fel, hangulatos és kellemes környezetben.

Kis tálaló szekrény
Tanfolyamra berendezve
Ha kezet szeretnél mosni:
A tisztaságra nagyon ügyelünk

Ha már régóta készülsz meglátogatni bennünket, akkor ne várj tovább, nézz be hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése