2012. január 8., vasárnap

Élő ételek a Vegafood kínálatában!

Kóstold meg az egészség ízét!
2012 január 16-tól élő ételek a Vegafood menü kínálatában!

Már régóta készülünk, hogy egészséges élő ételeket tudjunk minél több emberhez eljuttatni. És most eljött a nagy pillanat, hogy bejelenthetem: elindítottuk az Élő ételek házhozszállítását a Vegafood közreműködésével!



A Nyersétel Akadémián minden nap friss ebéddel várunk, a menüt és a részleteket megtalálod itt: Nyersétel Akadémia friss ebéd menü

Aki nem tud eljönni a Tátra utcába, már az is meg tudja kóstolni a legfinomabb nyers ételeket, mert Magyarország legszínvonalasabb és legismertebb vegetáriánus étel házhoz szállító cége felvette a kínálatába a Nyersétel Akadémia termékeit. Mától leadhatod a rendelésed, és január 16-án már megkóstolhatod TE is!
Meddig kell leadni a rendelést, hová szállítanak, minden lényeges információt megtalálsz a Vegafood holnapján itt: Rendelési információk

Milyen termékek lesznek rendelhetők? 
A zöld turmixok a legegészségesebb élő ételek, amelyek segítségével oxigénnel töltheted fel a szervezeted. A zöld turmixokban használt zöld levelek organikus termesztésből származnak, a Polyák Ökogazdaság jóvoltából. Spenótot, mángoldot, leveles kelt, és más téltűrő zöld leveles növényeket, valamint édes, érett gyümölcsöket tartalmaz ez a fantasztikus, sűrű ital. Teljes értékű étel, tele értékes növényi rostokkal, klorofillal, enzimekkel, vitaminokkal.
A nyers fasírtok változatos íz-világukkal jól illeszkednek a friss zöld salátákhoz, ezeket minden napra ajánljuk.
Az élő aszalványok, ropogtatnivalók elsősorban kenyér kiváltására szolgálnak, szintén salátákhoz, vagy önmagukban nassolásra ajánlottak. Mellettük javasoljuk a bőséges folyadék bevitelt.
Az élő édességek finomak, nem hizlalnak! Nem tartalmaznak glutént, tejet, tejterméket, tojást, szóját. Diófélékből és gyümölcsökből készülnek.

A kínálatot folyamatosan bővítjük, hogy minél többféle különlegességet tudjatok megkóstolni, és minél több emberhez jussanak el ezek a finomságok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése